Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Brownie
Antal
20
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
Ingredienser
500
g
Smør
375
g
Mørk chokolade
(hakket eller knapper)
750
g
Sukker
225
g
Mel
6
Æg
3
tsk
Vaniljesukker
1
knsp
Salt
100
g
Valnødder
(kan evt. undlades)
Kokkens noter
Kagen kan med fordel fryses ned. Her er holdbarheden ca. 1-2 måneder.
Vær obs. på ikke at skære for store stykker, da det er en tung kage.
Kagen er perfekt med friske bær og is som tilbehør.
Gang opskriften med 1,5 så passer den til en Gastro bakke
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Smelt smørret i en gryde
500 g Smør
Imens piskes æg, sukker og vaniljesukker luftigt.
750 g Sukker,
6 Æg,
3 tsk Vaniljesukker
Kom chokoladen ned til det smeltede smør og rør rundt til det er helt smeltet.
500 g Smør,
375 g Mørk chokolade
Vend æggeblandingen sammen med mel og salt til der ikke er mel klumper i.
225 g Mel,
6 Æg,
1 knsp Salt
Vend chokoladen og smørret sammen med resten af dejen over nogle gange.
500 g Smør,
375 g Mørk chokolade
Hak valnødderne groft.
100 g Valnødder
Vend nu valnødder i.
Kom browniedejen i en smurt bradepande med bagepapir (39cm x27cm).
Kom bradepanden i en forvarmet ovn på 175° varmluft i ca.
40 min.
Køl kagen ned efter bagning og kom den i køleskabet.
Skær kagen ud i passende stykker.