Tilbage
Print
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Kyllingenuggets
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
40
minutter
min
Ingredienser
750
g
Kyllingebryst
Panering:
200
g
Majsgryn
1
spsk
Paprika
1
tsk
Chilipulver
2
tsk
Salt
Lidt friskkværnet peber
2
Æg
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Tænd ovnen på 200°C varmluft.
Bland majsgryn, paprika, chilipulver, salt og peber sammen til den tørre panering.
200 g Majsgryn,
1 spsk Paprika,
1 tsk Chilipulver,
2 tsk Salt,
Lidt friskkværnet peber
Pisk æggene sammen i en skål.
2 Æg
Skær kyllingen ud i stykker på ca. 3 cm i tykkelsen.
750 g Kyllingebryst
Dyp kyllingestykkerne i ægget og derefter i den tørre panering. Det er vigtigt, at kyllingen bliver helt dækket af panering.
Læg kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir og kom dem herefter i ovnen i ca.
15-20 min.