Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Ramsløgsolie
Antal
3
dl
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Ventetid
1
time
t
Samlet tid:
1
time
t
20
minutter
min
Ingredienser
100
g
Frisk ramsløg
3
dl
Rapsolie
Kokkens noter
Olien kan med fordel varmes op i en gryde til ca. 50 grader, da det så går hurtigere med at blende temperaturen op efterfølgende.
Olien kan med fordel fryses.
Olien er velegnet til forskellige dressinger, skille saucer og mayonnaise.
Olien kan nemt laves på en thermomix.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Skyl ramsløgene grundigt og tør det godt af i et viskestykke.
Kom alle ingredienserne i blenderen.
100 g Frisk ramsløg,
3 dl Rapsolie
Blend det hele sammen, til det opnår en temperatur på 60-70°C.
Hæld massen gennem et fint sigte. Du kan også benytte et klæde.
Hæld det nu i en sprøjtepose og hæng det op.
Efter lidt tid kan man se, at vandet lægger sig i bunden. Kom en klemme på hvor det skiller.
Hæld derefter vandet ud og olien over i en en bøtte.