Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Croutoner
Antal
4
personer
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
250
g
Hvid toastbrød
3
spsk
Olie
1
fed
Hvidløg
1
tsk
Oregano
1
tsk
Timian
Kokkens noter
Opbevar croutonerne i en lufttæt beholder.
Kan serveres på salater eller som tilbehør til supper.
Vi anbefaler, at du bruger lyst toastbrød, da croutonerne ellers bliver hårde.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Skær brødet ud i firkanter på ca. 1x1 cm.
250 g Hvid toastbrød
Kom brødstykkerne på en bageplade med bagepapir.
Drys med olie, hvidløg, oregano og timian.
3 spsk Olie,
1 fed Hvidløg,
1 tsk Oregano,
1 tsk Timian
Bag brødstykkerne på 160° i
25 min
.
Lad croutonerne køle af på bagepladen. Herefter kan de kommes i en lufttæt beholder.