Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Instruktionsbilleder
Noter
–
+
serveringer
Grønkålssalat med æbler og granatæble
Antal
4
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
5
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
Salat
250
g
Grønkål
2
æble
1
Granatæble
75
g
Valnødder
1
tsk
Honning
Dressing
1
tsk
Grov sennep
1
saft
citron
1
dl
Olie
1
spsk
Honnig
Salt og peber
Kokkens noter
Grønkålen kan med fordel købes snittet. Så sparer du lidt tilberedningstid.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Dressing
Bland sennep, citronsaft, og honning.
1 tsk Grov sennep,
1 spsk Honnig,
1 saft citron
Pisk olien langsomt i med en tynd stråle.
1 dl Olie
Smag til med salt og peber.
Salt og peber
Salat
Opvarm en pande til mellemhøje varme.
Rist nødderne lidt, hvorefter honningen kommes på.
75 g Valnødder,
1 tsk Honning
Lad honningen karamellisere omkring nødderne (vær obs på at det ikke brænder).
Lad nødderne køle af på et stykke bagepapir.
Snit grønkålen fint.
250 g Grønkål
Skær æblet ud i små tern og pil granatæblet.
2 æble,
1 Granatæble
Vend grønkål, æbler og granatæbler sammen med dressingen.
Hak de ristede nødder groft og drys dem udover salaten.