Tilbage
Print
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Pisket smør
Antal
1
Forb. tid:
45
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
Ingredienser
250
g
Smør
1
dl
Kærnemælk
1
tsk
Flagesalt
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Skær smørret ud i mindre stykker.
250 g Smør
Tag smørret ud af køleskabet og lad det stå i
45 min
til det er hel blødt .
Kom de bløde smørstykker i skål.
Pisk smørret på fuld styrke i
5 min
til det er helt luftigt og blødt.
Tilsæt nu kærnemælk lidt ad gangen under lav hastighed.
1 dl Kærnemælk
Når det hele er blandet sammen skrues op på fuld styrke og der piskes i yderligere
5 min
.
Rør til sidst flagesalten i.
1 tsk Flagesalt
Kom smørret i ønsket skål/beholder.