Tilbage
Print
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Kartoffelmos
Antal
4
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
45
minutter
min
Samlet tid:
55
minutter
min
Ingredienser
1
kg
Skrællet kartofler
1.5
dl
Mælk
100-150
g
Smør
0.5
tsk
Revet muskatnød
Salt
Peber
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Kog kartoflerne i en gryde til de er møre.
1 kg Skrællet kartofler
Kom mælk og smør i en kasserolle. Lun det til smørret er smeltet.
1.5 dl Mælk,
100-150 g Smør
Sigt kartoflerne fra vandet.
Mos kartoflerne enten med en kartoffelpresser eller en stamper. Hvis du ikke har sådan en, kan du også bare bruge et piskeris.
Rør nu smør/mælke blandingen i kartoflerne lidt ad gangen.
Smag mosen til med salt, peber og muskatnød.
0.5 tsk Revet muskatnød,
Salt,
Peber