Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Broccolisalat
Antal
4
Personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
5
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
1
broccoli
(ca. 500g )
200
g
bacon i tern
1
Rødløg
1-2
æble
25
g
Solsikkekerner
50
g
Rosiner
Dressing
250
g
creme fraiche 18%
125
g
Mayonnaise
1-2
tsk
Dijonsennep
2-3
spsk
Sukker
2-3
spsk
Hvid balsamico
(eller bare en god eddike)
Kokkens noter
Hvis du ikke har mod på at lave din egen dressing, kan du også bruge Miracle Whip istedet for mayo og cremefraiche.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Fjern stokken på broccolien og skær den ud i små buketter.
1 broccoli
Skyl broccolibuketterne og læg dem til tørre på et viskestykke.
Steg baconen på en pande til det er sprødt. Lad det herefter dryppe af på papir.
200 g bacon i tern
Pil løget og hak det i helt fine tern.
1 Rødløg
Skyl æblet og skær det i små tern.
1-2 æble
Rør cremefraiche, mayonnaise, dijonsennep, sukker og hvid balsamico sammen.
250 g creme fraiche 18%,
125 g Mayonnaise,
1-2 tsk Dijonsennep,
2-3 spsk Sukker,
2-3 spsk Hvid balsamico
Smag dressingen til med salt og peber.
Vend dressingen ned i en skål med broccolien.
Tilsæt rosiner, bacon, løg, solsikkekerner og æbler
25 g Solsikkekerner,
50 g Rosiner