Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Pastasalat med karrydressing
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
250
g
pasta penne
(eller anden pastatype)
2
peberfrugter
140
g
majs
(evt. frosne)
200
g
ærter
(evt. frosne)
2
forårsløg
Karrydressing:
200
g
mayonnaise
100
g
creme fraiche 18 %
2
tsk
karry
1-2
tsk
dijonsennep
½
citron
(saften )
1
tsk
sukker
1-2
Fed
hvidløg
salt og peber
(til tilsmagning)
Kokkens noter
Du kan justere mængden af hvidløg i opskriften efter, hvad der passer din smagsløg.
Du kan gemme lidt af forårsløgene og bruge dem til at pynte salaten med.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
250 g pasta penne
Skyl pastaen i rigelig koldt vand, og lad det køle helt af (gerne køleskabstemperatur).
Optø ærter og majs.
140 g majs,
200 g ærter
Skyl og skær peberfrugten i tern.
2 peberfrugter
Rens forårsløgene, og snit dem fint.
2 forårsløg
Dressing:
Pil og pres hvidløget i en skål.
1-2 Fed hvidløg
Tilsæt mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, karry, citronsaft og sukker.
200 g mayonnaise,
100 g creme fraiche 18 %,
2 tsk karry,
1-2 tsk dijonsennep,
1/2 citron,
1 tsk sukker
Rør dressingen sammen.
Smag dressingen til med salt og peber.
salt og peber
Kom grøntsager, pasta og dressing i skålen og vend det hele sammen.