Tilbage
Print
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Græsk salat
Antal
4
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
Salat
1-2
agurk
1
Peberfrugt
250
g
cherrytomat
(Der kan også bruges store)
1
Lille rødløg
100
g
God feta
75
g
God oliven
(evt. Kalamata )
Dressing:
15-20
g
Hvid balsamico
(eller en anden god eddike)
Olivenolie 40g
½
Citronsaft
15
g
Honning
(eller 1 tsk )
1
spsk
Frisk hakket oregano
(eller 1 tsk tørre)
Salt og peber
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Skyl og rens alle grøntsagerne.
1-2 agurk,
1 Peberfrugt,
250 g cherrytomat,
1 Lille rødløg
Halver agurken på langs og skrab midten ud med en ske. Skær herefter agurken i 5 mm tykke skiver.
Skær peberfrugten i staver.
Halver tomaterne.
Skær ligget i fine strimler.
Afvand oliven og skær dem i helvede.
75 g God oliven
Skær fetaen i tern.
100 g God feta
Bland hvid balsamico, olivenolie, citronsaft, honning og oregano sammen.
15-20 g Hvid balsamico,
Olivenolie 40g,
1/2 Citronsaft,
15 g Honning,
1 spsk Frisk hakket oregano
Smag dressingen til med salt og peber.
Salt og peber
Kom alle grøntsagerne, oliven og feta i en skål og vend det sammen med dressingen.