Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Spidskålssalat med æbler
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
5
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
1
Spidskål
(ca. 400 g)
2
æble
2
avocado
50
g
Græskarkerner
1
Håndfuld
Persille
Dressing:
15
g
Hvid balsamico
30
g
Olivenolie
0.5
citron
(Saften)
15
g
Honning
1
tsk
Dijon sennep
Salt og peber
Kokkens noter
Hvid du ikke er så meget til olivenolie, kan du også bruge en god rapsolie.
Hvis du ikke er så meget til avocado, kan du også erstatte denne med feta, som også bidrager med en god fedme. Du kan også kombinere og bruge både feta og avocado.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Rist græskarkernerne på en tør pande til de bliver let brune. Stile dem herefter til side så de får sturetemperatur.
50 g Græskarkerner
Rens og snit spidskålen fint.
1 Spidskål
Skyld æblerne og skær dem ud i små tern.
2 æble
Fjern stenen fra advocadoen, og skær den i tern.
2 avocado
Skyl og hak persillen fint.
1 Håndfuld Persille
Kom spidskål, æble, avocado og persille i en skål.
Dressing:
Hvid balsamico, citronsaft, honning og sennep blandes sammen i en skål.
15 g Hvid balsamico,
0.5 citron,
15 g Honning,
1 tsk Dijon sennep
Hæld olivenolie langsomt i imens du pisker i dressingen.
30 g Olivenolie
Smag dressingen til med salt og peber.
Salt og peber
Vend dressingen ned i salaten.
Vend til sidst de ristede græskarkerne i. Gem evt. en håndfuld kerne til at toppe salaten af med, når den er kommet i serveringsfad/skål.