Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Havregrynskugler
Antal
30
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
250
g
finvalsede havregryn
50
g
kakaopulver
125
g
sukker
100
g
smør
2
tsk
vaniljesukker
1
dl
kaffe
(stærk og afkølet)
2
spsk
mørk rom
(kan undlades)
50
g
kokosmel
Kokkens noter
Det er en god ide at bruge fødevaregodkendte engangshandsker, når du triller kuglerne, da det ellers godt kan være fedtet.
I opskriften kan du erstatte kaffe med friskpresset appelsinsaft og skal, hvis du godt kan lide smagen af appelsin.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Kom finvalsede havregryn, sukker, kakaopulver og vaniljesukker i en skål.
250 g finvalsede havregryn,
50 g kakaopulver,
125 g sukker,
2 tsk vaniljesukker
Smuldr smørret i den tørre blanding.
100 g smør
Tilsæt kaffe og rom.
1 dl kaffe,
2 spsk mørk rom
Rør dejen, til den er sammenhængende.
Rul dejen til ønsket kuglestørrelse.
Tril kuglerne i kokosmel, så overfladen bliver dækket af kokos.
50 g kokosmel
Kom havregrynskuglerne i køleskabet inden servering.