Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Waldorfsalat
Antal
4
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
100
g
piskefløde
200
g
cremefraiche 18 %
1
citron
(saften)
1
spsk
sukker
2
æbler
4
stilke
blegselleri
300
g
vindruer
(uden sten)
75
g
valnødder
salt og peber
(til tilsmagning)
Kokkens noter
Du kan evt. erstatte fløden med mayonnaise.
Denne salat kan med fordel laves dagen før.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Kom fløde, sukker og citronsaft i en stor skål.
100 g piskefløde,
1 citron,
1 spsk sukker
Pisk det sammen, til det bliver tykt. Konsistensen skal være som en tykkere creme.
Tilsæt cremefraiche, og bland det hele sammen.
200 g cremefraiche 18 %
Skær blegselleri i tynde strimler.
4 stilke blegselleri
Skær vindruerne i halve.
300 g vindruer
Skær æblerne i små tern.
2 æbler
Hak valnødderne groft.
75 g valnødder
Bland det hele sammen, og smag til med salt og peber.
Gem evt. lidt af valnødderne, vindruerne og blegsellerien til pynt.
salt og peber