Du kan evt. serve suppen med et godt stykke brød. Det er vigtigt, at ingredienserne ikke bliver skåret ud i for store tern, da de skal spises med en ske. Du kan udskifte grøntsagerne i opskriften med nogle andre. På denne måde kan man få brugt det, man har i køleskabet. Opskriften er velegnet som bålmad, da det kun kræver en gryde.
Tilsæt oksebouillon, hakket tomat, det stegte bacon og oksekødet.
400 g hakket tomat, 1,5 l oksebouillon
Kom låget på, og skru ned for varmen, hvorefter det skal simre i ca. 1,5 time.
Skræl kartoflerne, og skær dem ud i små tern. Kom dem i vand, så de ikke bliver brune.
300 g kartofler
Efter halvanden time skal du tjekke om kødet er mørt. Hvis kødet er mørt, tilsættes kartoflerne. Hvis ikke kødet er mørt, lader du det simre lidt længere.
Lad kartoflerne simre i gryden til de er møre ca. 30 min.
Smag suppen til med salt og peber.
salt og peber
Pynt suppen med cremefraiche og persille inden servering.