Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Gulerodssalat
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
500
g
Gulerødder
( revet vægt)
2
stk
Æbler
100
g
Rosiner
1
håndfuld
Persille
Dressing:
1
stk
Appelsin
(saft)
½
stk
Citron
(saft)
1-2
tsk
Honning
2
spsk
Olivenolie
Salt og peber
Kokkens noter
Salaten kan sagtens laves før, men du skal være opmærksom på, at æblerne skal opbevares i vand, så de ikke bliver brune.
Hvis du ikke har en stavblender, kan du piske olien i.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Dressing:
Pres saften fra 1 appelsin og en halv citron.
1/2 stk Citron,
1 stk Appelsin
Tilsæt honning og blend det med en stavblender.
1-2 tsk Honning
Tilsæt olivenolie lidt ad gangen mens der blendes.
2 spsk Olivenolie
Smag til med salt og peber.
Salt og peber
Salat:
Skræl og riv gulerødderne.
500 g Gulerødder
Skær æblerne i små tern.
2 stk Æbler
Hak persillen fint og kom det hele i en skål sammen med rosiner.
1 håndfuld Persille,
100 g Rosiner
Tilsæt dressingen og bland det sammen.