Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
Brændte mandler opskrift

Brændte mandler

Antal 1 Portion
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 30 minutter

Ingredienser

Kokkens noter

Du kan med fordel udskifte kanel med lakridsrodpulver. Her skal du bruge ca. 1-2 tsk pulver alt efter, hvor kraftig lakridssmag du ønsker. 
Det er vigtigt, at man omrører konstant, når sukkeret er krystalliseret, så det ikke brænder på. herudover er det vigtigt, at der er nok varme på, så sukkeret kan smelter 

Dine egne noter

Tilberedning

  • Brændte mandler instruktion 1
    Hæld alle ingredienserne ned i en pande eller en stor gryde.
  • Brændte mandler instruktion 2
    Varm det op under omrøring.
  • Brændte mandler instruktion 3
    Når vandet er fordampet vil sukkeret krystallisere og falde til bunden.
  • Skru ned for varmen og rør i mandlerne hele tiden.
  • Når alt sukkeret er smeltet og sidder på mandlerne, skal de ristes igennem i cirka 5 min.
  • Brændte mandler instruktion 4
    De lægges til afkøling på bagepapir, hvor de ikke må røre for meget ved hinanden.
  • Nyd mandlerne, når de er helt afkølet.