Scan for at gå til opskrift
Brændte mandler
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Du kan med fordel udskifte kanel med lakridsrodpulver. Her skal du bruge ca. 1-2 tsk pulver alt efter, hvor kraftig lakridssmag du ønsker.
Det er vigtigt, at man omrører konstant, når sukkeret er krystalliseret, så det ikke brænder på. herudover er det vigtigt, at der er nok varme på, så sukkeret kan smelter
-
Hæld alle ingredienserne ned i en pande eller en stor gryde.
-
Varm det op under omrøring.
-
Når vandet er fordampet vil sukkeret krystallisere og falde til bunden.
Skru ned for varmen og rør i mandlerne hele tiden.
Når alt sukkeret er smeltet og sidder på mandlerne, skal de ristes igennem i cirka 5 min.
-
De lægges til afkøling på bagepapir, hvor de ikke må røre for meget ved hinanden.
Nyd mandlerne, når de er helt afkølet.