Scan for at gå til opskrift
Cremet pasta med kylling og spinat
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
- 400 g Spaghetti (evt. fuldkorn)
- 600 g Kyllingebryst
- 250 g Frisk spinat
- 350 ml Fløde
- 50 g Parmesan
- 2 fed hvidløg
- ½ citron
- 1 spsk Smør
- salt og peber
Anretning
- friskkværnet peber (Kan undlades)
- Parmesan (Kan undlades)
- Frisk rucola (Kan undlades)
Forberedelse
Sæt en gryde med vand til at koge.
Skyld spinatbladene, skræl skallen af citronen og gem den, pres saften ud og gem til senere.
Hak hvidløg fint, skær kylling i små stykker og krydr med lidt salt og peber.
Tilsæt spaghetti til det kogende vand og følg kogeanvisningen på pakken.
Kylling og flødesovs
Sæt en stor gryde over på mellem-høj varme, tilsæt smør og hvidløg, svits hvidløget af.
Tilsæt kylling til gryden og steg til det er gennemstegt.
Tilsæt spinat, fløde, citronskal, citronsaft og parmesan til gryden, rør rundt og lad retten simre cirka 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Anretning
Hæld vandet fra spaghettien når den er klar.
Tilsæt flødesovsen til den kogte spaghetti og rør det hele godt sammen. Tag evt. gryden tilbage over varmen hvis flødesovsen skal være lidt tykkere.
Anret pastaretten i en tallerken, tilsæt lidt revet parmesan på toppen, evt. lidt friskkværnet peber og/eller frisk rucola.