Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
pasta med kylling og spinat opskrift

Cremet pasta med kylling og spinat

Antal 4 portioner
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter

Ingredients

  • 400 g Spaghetti (evt. fuldkorn)
  • 600 g Kyllingebryst
  • 250 g Frisk spinat
  • 350 ml Fløde
  • 50 g Parmesan
  • 2 fed hvidløg
  • ½ citron
  • 1 spsk Smør
  • salt og peber
Anretning
  • friskkværnet peber (Kan undlades)
  • Parmesan (Kan undlades)
  • Frisk rucola (Kan undlades)

Dine egne noter

Tilberedning

Forberedelse
  • Sæt en gryde med vand til at koge.
  • Skyld spinatbladene, skræl skallen af citronen og gem den, pres saften ud og gem til senere.
  • Hak hvidløg fint, skær kylling i små stykker og krydr med lidt salt og peber.
  • Tilsæt spaghetti til det kogende vand og følg kogeanvisningen på pakken.
Kylling og flødesovs
  • Sæt en stor gryde over på mellem-høj varme, tilsæt smør og hvidløg, svits hvidløget af.
  • Tilsæt kylling til gryden og steg til det er gennemstegt.
  • Tilsæt spinat, fløde, citronskal, citronsaft og parmesan til gryden, rør rundt og lad retten simre cirka 5 minutter.
  • Smag til med salt og peber.
Anretning
  • Hæld vandet fra spaghettien når den er klar.
  • Tilsæt flødesovsen til den kogte spaghetti og rør det hele godt sammen. Tag evt. gryden tilbage over varmen hvis flødesovsen skal være lidt tykkere.
  • Anret pastaretten i en tallerken, tilsæt lidt revet parmesan på toppen, evt. lidt friskkværnet peber og/eller frisk rucola.