Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Equipment
Noter
–
+
serveringer
Scan for at gå til opskrift
Hokkaidosuppe med kokosmælk
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
45
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
Ingredienser
Suppe
1
hokkaidogræskar
(
800
g renset vægt)
1-2
løg
1
l
grøntsagsboullion
(
2
boullionterninger +
1
liter vand)
2
fed
hvidløg
400
ml
kokosmælk
(Alt. fløde)
1
tsk
spidskommen
1.5
tsk
karry
0,5
tsk
chilipulver
1
tsk
tørret ingefær
(Alt.
1
spsk revet ingefær)
1
lime
(saften fra
1
lime)
2
spsk
olie
25
g
smør
(Alt.
2
spsk olie)
salt og peber
(tilsmagning)
Topping
100
g
græskarkerne
Kokkens noter
Du kan med fordel undlade at tilsætte alt boullionen. Dette gør, at du nemmere kan styre konsistensen til sidst.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Suppe
Forvarm ovnen til 225°.
Vask og skrap kernerne ud af græskarret.
Skær græskarret i mindre stykker.
Kom græskarret på en bageplade med olie, salt og peber.
Sæt græskarrene i ovnen, og bag dem i
20-25 min.
.
Skræl hvidløg og løg, hvorefter de skæres i mindre stykker.
Kom smør i en gryde.
Steg løgene på mellemhøje varme, uden de tager farve. Dette tager ca.
5 min.
.
Herefter tilsættes krydderierne, og de steges kort.
Boullion og kokosmælk tilsættes, hvorefter det bringes i kog.
Græskarrene tages ud af ovnen og kommes i suppen.
Lad græskarrene koge med i
10-15min.
.
Blend nu suppen.
Suppen smages til med limesaft, salt og peber.
Topping
Rist græskarkernerne på en tør pande til de er gyldne.