Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Equipment
Noter
–
+
serveringer
Scan for at gå til opskrift
Hybenrosesirup
Antal
1
L
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
1
day
d
15
minutter
min
Samlet tid:
1
day
d
25
minutter
min
Ingredients
5
dl
sukker
5
dl
vand
5
dl
hybenroseblade
(Bladene skal være presset godt ned i decilitermålet.)
1
citron
(skal og saft)
0.5
vaniljestænger
Kokkens noter
Siruppen kan også laves uden vanilje og citron, hvis du ønsker en mere ren hybenrosesmag.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Kom vand og sukker i en gryde.
Lad det koge i cirka
5
til 10 minutter.
Kom vaniljestang, hybenrosenblade, skal og saft fra citronen i et patentglas.
Hæld sukkervandet i patentglasset, og rør rundt.
Lad det køle af, inden låget lukkes, og sæt det på køl til dagen efter (eller evt. længere tid).
Sigt indholdet igennem et fint klæde, og kom det på en flaske, som er helt ren. Brug evt. Atamon til at rense flasken før brug.