Scan for at gå til opskrift
Minestronesuppe
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
- 1 spsk Olie
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 200 g bacon i tern
- 1 l Grøntsagsboullion (1 l vand + 2 grøntsagsboullionterninger )
- 3 gulerødder (400g)
- 3 blegselleri (150g)
- 2 Peberfrugter
- 250 g kartoffel
- 2 tsk Tørret basilikum
- 2 tsk Tørret oregano
- 2 tsk tørret timian
- 140 g Tomatpuré (1 dåse)
- 800 g Hakkede tomater (2 dåser)
- 100 g Suppehorn
- 3 tsk Salt
- friskkværnet peber
Hvis du godt kan lide lidt spice, kan du tilføje lidt chili sammen med krydderierne.
Da det er en suppe med rigtig meget fyld i, kan man tilsætte 0,5 l grøntsagsbouillon, hvis man ønsker mere væske
Skræl og vask alle grøntsagerne.
-
Skær grøntsagerne i ca. 1x1cm tykke tern
-
Kom olie og bacon i gryde på mellemhøj varme. Steg til baconen til det er brunet af.
-
Tilsæt grøntsagerne og steg dem ved mellemhøj varme i 5 min til de falder lidt sammen.
-
Tilsæt oregano, basilikum og timian og rist dem med i ca. 1 min ved mellemhøj varme .
-
Tilsæt tomatpuré og lad det stege med i ca. 1 min ved mellemhøj varme.
-
Tilsæt boullion og hakket tomat.
Lad suppen småsimre i 15 min.
-
Tilsæt suppehorn og lad suppen koge i yderligere 3 min.
Smag suppen til med salt og peber.