Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
Minestronesuppe opskrift

Minestronesuppe

Antal 4 personer
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter

Ingredienser

  • 1 spsk Olie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g bacon i tern
  • 1 l Grøntsagsboullion (1 l vand + 2 grøntsagsboullionterninger )
  • 3 gulerødder (400g)
  • 3 blegselleri (150g)
  • 2 Peberfrugter
  • 250 g kartoffel
  • 2 tsk Tørret basilikum
  • 2 tsk Tørret oregano
  • 2 tsk tørret timian
  • 140 g Tomatpuré (1 dåse)
  • 800 g Hakkede tomater (2 dåser)
  • 100 g Suppehorn
  • 3 tsk Salt
  • friskkværnet peber

Kokkens noter

Hvis du godt kan lide lidt spice, kan du tilføje lidt chili sammen med krydderierne. 
Da det er en suppe med rigtig meget fyld i, kan man tilsætte 0,5 l grøntsagsbouillon, hvis man ønsker mere væske 

Dine egne noter

Tilberedning

  • Skræl og vask alle grøntsagerne.
  • Minestronesuppe how-to 2
    Skær grøntsagerne i ca. 1x1cm tykke tern
  • Minestronesuppe how-to 3
    Kom olie og bacon i gryde på mellemhøj varme. Steg til baconen til det er brunet af.
  • Minestronesuppe how-to 4
    Tilsæt grøntsagerne og steg dem ved mellemhøj varme i 5 min til de falder lidt sammen.
  • Minestronesuppe how-to 5
    Tilsæt oregano, basilikum og timian og rist dem med i ca. 1 min ved mellemhøj varme .
  • Minestronesuppe how-to 6
    Tilsæt tomatpuré og lad det stege med i ca. 1 min ved mellemhøj varme.
  • Minestronesuppe how-to 7
    Tilsæt boullion og hakket tomat.
  • Lad suppen småsimre i 15 min.
  • Minestronesuppe how-to 9
    Tilsæt suppehorn og lad suppen koge i yderligere 3 min.
  • Smag suppen til med salt og peber.