Scan for at gå til opskrift
Pastasalat med karrydressing
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
- 250 g pasta penne (eller anden pastatype)
- 2 peberfrugter
- 140 g majs (evt. frosne)
- 200 g ærter (evt. frosne)
- 2 forårsløg
Karrydressing:
- 200 g mayonnaise
- 100 g creme fraiche 18 %
- 2 tsk karry
- 1-2 tsk dijonsennep
- ½ citron (saften )
- 1 tsk sukker
- 1-2 Fed hvidløg
- salt og peber (til tilsmagning)
Du kan justere mængden af hvidløg i opskriften efter, hvad der passer din smagsløg.
Du kan gemme lidt af forårsløgene og bruge dem til at pynte salaten med.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skyl pastaen i rigelig koldt vand, og lad det køle helt af (gerne køleskabstemperatur).
Optø ærter og majs.
Skyl og skær peberfrugten i tern.
Rens forårsløgene, og snit dem fint.
Dressing:
Pil og pres hvidløget i en skål.
Tilsæt mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, karry, citronsaft og sukker.
Rør dressingen sammen.
Smag dressingen til med salt og peber.
Kom grøntsager, pasta og dressing i skålen og vend det hele sammen.