Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
Pastasalat med karrydressing

Pastasalat med karrydressing

Antal 4 personer
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter

Ingredients

  • 250 g pasta penne (eller anden pastatype)
  • 2 peberfrugter
  • 140 g majs (evt. frosne)
  • 200 g ærter (evt. frosne)
  • 2 forårsløg
Karrydressing:
  • 200 g mayonnaise
  • 100 g creme fraiche 18 %
  • 2 tsk karry
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • ½ citron (saften )
  • 1 tsk sukker
  • 1-2 Fed hvidløg
  • salt og peber (til tilsmagning)

Kokkens noter

Du kan justere mængden af hvidløg i opskriften efter, hvad der passer din smagsløg. 
Du kan gemme lidt af forårsløgene og bruge dem til at pynte salaten med. 

Dine egne noter

Tilberedning

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Skyl pastaen i rigelig koldt vand, og lad det køle helt af (gerne køleskabstemperatur).
  • Optø ærter og majs.
  • Skyl og skær peberfrugten i tern.
  • Rens forårsløgene, og snit dem fint.
Dressing:
  • Pil og pres hvidløget i en skål.
  • Tilsæt mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, karry, citronsaft og sukker.
  • Rør dressingen sammen.
  • Smag dressingen til med salt og peber.
  • Kom grøntsager, pasta og dressing i skålen og vend det hele sammen.