Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
Pastasalat med pesto

Pastasalat med pesto

Antal 4 personer
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter

Ingredients

  • 250 g pasta penne (eller anden pastatype)
  • 250 g cherrytomater
  • 1 avocado
  • 150 g soltørrede tomater
  • 75 g rucola
  • 200 g feta
  • 4 spsk grøn pesto
  • 50 g solsikkekerne (eller anden type kerne (f.eks. pinjekerner))

Kokkens noter

Du kan med fordel gemme lidt af kernerne og fetaen, som du kan bruge til at pynte salaten med. 
Hvis du ikke har solsikkekerner eller foretrækker en anden type kerne, kan du sagtens benytte andre kerner. Det kunne f.eks. være pinjekerner. 

Dine egne noter

Tilberedning

  • Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken. Lad den herefter køle helt af.
  • Rist solsikkekernerne på en tør pande. De er færdige, når de begynder at få lidt farve.
  • Skær cherrytomaterne i halve.
  • Skær avocadoen ud i tern.
  • Skær fetaen ud i tern.
  • Hak de soltørrede tomater groft.
  • Kom pasta, solsikkekerner, tomater, avocado, feta og soltørrede tomater i en stor skål.
  • Tilsæt rucola og pesto, hvorefter salaten forsigtigt vendes rundt.