Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
Ramsløgsalt opskrift

Ramsløgsalt

Antal 1 portion
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 3 timer
Samlet tid: 3 timer 10 minutter

Ingredienser

  • 50 g Ramsløg
  • 200 g Groft salt

Kokkens noter

Opbevar salten i en lufttæt beholder for længere holdbarhed.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Ramsløgsalt foodprocessor
    Ramsløg og salt kommes i en foodprocessor og blendes godt sammen.
  • Ramsløgsalt spredt ud
    Kom blandingen på en bageplade med bagepapir på og spred det ud.
  • Sæt bagepladen i ovnen på 50 grader.
  • Ramsløgene skal være helt tørre før det er færdigt, tiden kan varierer, men ca. 3 timer. Hvis du er i tvivl giver du det bare lidt længere, det kan ikke få for meget. Du kan med fordel også tørre salten i ovnen natten over.
  • Når det er helt tørt tages ramsløgssalten ud og afkøles helt før det kommes på glas.