Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
Ramsløgsmayo

Ramsløgsmayo

Antal 6 dl
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter

Ingredients

  • 3 æggeblommer
  • 2 spsk eddike
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • 1 dl ramsløgsolie
  • 4-5 dl rapsolie
  • 1 tsk salt
  • salt og peber til tilsmagning

Kokkens noter

Konsistensen varierer, alt efter hvor meget olie du kommer i.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Pisk æggeblommer, dijonsennep, eddike og salt sammen i ca. 2 min, til det bliver luftigt.
  • Pisk herefter ramsløgsolie og rapsolie i, i en tynd stråle. Det er vigtigt, at det sker stille og roligt, da mayoen ellers kan skille.
  • Når mayoen har den ønskede konsistens, smages den til med salt og peber.