Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Equipment
Noter
–
+
serveringer
Scan for at gå til opskrift
Ramsløgsmayo
Antal
6
dl
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredients
3
æggeblommer
2
spsk
eddike
1-2
tsk
dijonsennep
1
dl
ramsløgsolie
4-5
dl
rapsolie
1
tsk
salt
salt og peber til tilsmagning
Kokkens noter
Konsistensen varierer, alt efter hvor meget olie du kommer i.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Pisk æggeblommer, dijonsennep, eddike og salt sammen i ca. 2 min, til det bliver luftigt.
Pisk herefter ramsløgsolie og rapsolie i, i en tynd stråle. Det er vigtigt, at det sker stille og roligt, da mayoen ellers kan skille.
Når mayoen har den ønskede konsistens, smages den til med salt og peber.