Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
Ramsløgspesto

Ramsløgspesto

Antal 1 Portion
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 150 g Ramsløg
  • 45 g mandel
  • 50 g Parmesan
  • 2 dl Olie ( oliven, raps eller hvad du godt kan lide)
  • ½ saft citron
  • Salt
  • peber

Kokkens noter

Det er vigtigt at smage pestoen godt til. Alt efter hvilken olie du bruger eller hvor kraftige ramsløgene er, kan det være nødvendigt med mere citronsaft eller parmesan. Herudover kan du justere konsistensen ved at komme mere olie i, hvis pestoen er for tyk. 

Dine egne noter

Tilberedning

  • Kom mandlerne på en tør pande og rist dem i cirka 5 minutter, til at de tager lidt farve. De må ikke blive brændte.
  • Riv parmesan eller skær den i mindre stykker, så det kan blendes.
  • Kom ramsløg, ristede mandler, olie, parmesan og citronsaft i blenderen og blend til en grov konsistens.
  • Smag til med salt og peber. Tilsmagningen er vigtigt, se evt. i noter.