Scan for at gå til opskrift
Syltede agurker
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Ventetid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 50 minutter min
- 2-3 agurker
- 2,5 dl Sukker
- 2,5 dl Eddike
- 4 laurbærblad
- 1 tsk Peberkorn
- 1 tsk Gule sennepskorn
- Salt
Opbevar dine syltet agurker i køleskabet.
Vær omhyggelig med at skolde glasset inden brug. Dette kan forlænge holdbarheden med op til 2 uger. For en endnu længere holdbarhed kan du tilsætte lidt atamon til syltelagen.
Du kan tilføje dild, for en ekstra smagsdimension.
Skær agurkerne ud i skiver.
Drys agurkerne med lidt salt.
Lad agurkerne stå i 60min, til de har smidt en masse væske.
Kom sukker, eddike, laurbærblade, peberkorn og sennepskorn i en kasserolle og kog det op til sukkeret er opløst.
Køl syltelagen ned.
Hæld vandet fra agurkerne og kom dem herefter i et rent/skoldet glas.
Hæld syltelagen over, så det dækker agurkerne.
Efter ca. 30 min . kan agurkerne serveres.