Tilbage
+ serveringer
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Gastry - Opskrifter og hverdagsmad
Hjemmelavet agurkesalat opskriftsbillede

Syltede agurker

Antal 1 stort glas
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Ventetid 1 time 30 minutter
Samlet tid: 1 time 50 minutter

Ingredients

  • 2-3 agurker
  • 2,5 dl Sukker
  • 2,5 dl Eddike
  • 4 laurbærblad
  • 1 tsk Peberkorn
  • 1 tsk Gule sennepskorn
  • Salt

Kokkens noter

Opbevar dine syltet agurker i køleskabet.
Vær omhyggelig med at skolde glasset inden brug. Dette kan forlænge holdbarheden med op til 2 uger. For en endnu længere holdbarhed kan du tilsætte lidt atamon til syltelagen.
Du kan tilføje dild, for en ekstra smagsdimension. 

Dine egne noter

Tilberedning

  • Skær agurkerne ud i skiver.
  • Drys agurkerne med lidt salt.
  • Lad agurkerne stå i 60min, til de har smidt en masse væske.
  • Kom sukker, eddike, laurbærblade, peberkorn og sennepskorn i en kasserolle og kog det op til sukkeret er opløst.
  • Køl syltelagen ned.
  • Hæld vandet fra agurkerne og kom dem herefter i et rent/skoldet glas.
  • Hæld syltelagen over, så det dækker agurkerne.
  • Efter ca. 30 min . kan agurkerne serveres.