Tilbage
Print
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Cremet pasta med kylling og spinat
Antal
4
portioner
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
400
g
Spaghetti
(evt. fuldkorn)
600
g
Kyllingebryst
250
g
Frisk spinat
350
ml
Fløde
50
g
Parmesan
2
fed
Hvidløg
½
citron
1
spsk
Smør
Salt og peber
Anretning
Friskkværnet peber
(Kan undlades)
Parmesan
(Kan undlades)
Frisk rucola
(Kan undlades)
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Forberedelse
Sæt en gryde med vand til at koge.
Skyld spinatbladene, skræl skallen af citronen og gem den, pres saften ud og gem til senere.
2 fed Hvidløg,
½ citron,
250 g Frisk spinat
Hak hvidløg fint, skær kylling i små stykker og krydr med lidt salt og peber.
Salt og peber,
600 g Kyllingebryst
Tilsæt spaghetti til det kogende vand og følg kogeanvisningen på pakken.
400 g Spaghetti
Kylling og flødesovs
Sæt en stor gryde over på mellem-høj varme, tilsæt smør og hvidløg, svits hvidløget af.
1 spsk Smør,
2 fed Hvidløg
Tilsæt kylling til gryden og steg til det er gennemstegt.
600 g Kyllingebryst
Tilsæt spinat, fløde, citronskal, citronsaft og parmesan til gryden, rør rundt og lad retten simre cirka
5 minutter
.
250 g Frisk spinat,
350 ml Fløde,
50 g Parmesan,
½ citron
Smag til med salt og peber.
Salt og peber
Anretning
Hæld vandet fra spaghettien når den er klar.
400 g Spaghetti
Tilsæt flødesovsen til den kogte spaghetti og rør det hele godt sammen. Tag evt. gryden tilbage over varmen hvis flødesovsen skal være lidt tykkere.
Anret pastaretten i en tallerken, tilsæt lidt revet parmesan på toppen, evt. lidt friskkværnet peber og/eller frisk rucola.
Friskkværnet peber,
Parmesan,
Frisk rucola