Tilbage
Print
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Blomkålssuppe
Antal
4
Personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredienser
Suppen:
900
g
Blomkål
(ca. 2 små blomkål)
25
g
Smør
1
Løg
2
fed
Hvidløg
1
l
Grøntsagsbouillon
(1L vand + 2 bouillonterninger)
2,5
dl
Fløde
½
tsk
Musskatbød
Salt og peber
Topping:
200
g
bacon
½
bdt
Persille
Kokkens noter
Hvis du ikke har grøntsagsboullion, kan du bruge hønseboullion.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Suppen:
Hak løg og hvidløg
1 Løg,
2 fed Hvidløg
Kom smør i en gryde og sauter løg og hvidløg ved mellemhøj varme (løgene må ikke tage farve).
25 g Smør
Skær stokken fra og hak blomkålen groft.
900 g Blomkål
Kom det er grofthakket blomkål i gryden og steg med i
5 min
(uden det tager farve).
Kom bouillon på og kog det i
15 min
.
1 l Grøntsagsbouillon
Tilsæt fløden og kog det op.
2,5 dl Fløde
Blend suppen.
Smag til med muskatnød, salt og peber
1/2 tsk Musskatbød,
Salt og peber
Topping:
Kom bacon på en kold pande, så fedtet når at smelte fra.
200 g bacon
Skru op for varmen og steg det til det er sprødt og gyldent.
Hak persillen.
1/2 bdt Persille