Syltede rødløg

Nemme syltede rødløg, hjemmelavet / hjemmesyltet rødløg, perfekt som tilbehør og et must-have i køleskabet.

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Syltedetid 3 timer
Samlet tid 3 timer 15 minutter

4,93 fra 13 bedømmelser

Kanel kage

Ingredienser
 

  • 500 g rødløg
  • 2 dl Sukker
  • 2 dl Vand
  • 2 dl Lagereddike (Eller æblecidereddike)

Krydderier (Valgfrit)

  • 1 tsk Peberkorn
  • 3 laurbærblad
  • 2 tsk Gule senneps frø

Kokkens tips

Skold glasset da det forlænger holdbarheden. 
Ønskes endnu længere holdbarhed kan der med fordel benyttes lidt atamon. Herudover skal du altid bruge rent service i glasset. 

Tilberedning
 

  • Kom sukker, eddike, vand og evt. krydderier som peberkorn, laurbærblade og gule sennepsfrø i en gryde på mellemhøje varme.
    2 dl Sukker, 2 dl Vand, 2 dl Lagereddike, 1 tsk Peberkorn, 2 tsk Gule senneps frø, 3 laurbærblad
  • Pil rødløgene og skær dem i tynde skiver.
    500 g rødløg
  • Når syltelagen koger og sukkeret er opløst tilsættes rødløgene og de koges med i ca. 30 sek. Til de er lidt lyserøde og falder sammen.
  • Kom rødløgene i et sylteglas og dæk dem med syltelagen fra gryden.
  • Kom låget på og sæt det på køl.
  • Lad rødløgene trække på køl i 3 timer

Bedøm opskriften

Tryk på stjernerne for at give din bedømmelse

Kokkens tips

Skold glasset da det forlænger holdbarheden. 
Ønskes endnu længere holdbarhed kan der med fordel benyttes lidt atamon. Herudover skal du altid bruge rent service i glasset. 

4,93 from 13 votes (12 ratings without comment)

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsbedømmelse




2 svar til “Syltede rødløg – Nemme, lækre og hjemmelavet”

  1. Elin Bjerre Avatar
    Elin Bjerre

    5 stars
    Din opskrift er virkelig god. Laver den tit, da den er populær i min familie.
    Eneste extra er, at jeg tilsætter 1/2 dl solbærsaft.
    Godt nytår 2025.

    1. Mads Lunde - Professionel kok Avatar
      Mads Lunde - Professionel kok

      Hej elin
      Mange tak skal du have det lyder rigtig spændende med solbærsaft 😊
      Vh Mads