Ris/ros eller har du lavet opskriften?Vi ville blive enormt glade hvis du efterlod en kommentar med hvad du synes!
Salat med sprød rødkål – En dejlig og smagfuld mulighed
Rødkål i salater er både super lækkert, men også virkelig flot! I denne opskrift er der masser af lækre smagsgivere! Salaten består både af appelsin, granatæble og æble, hvilket virkelig bidrager med fantastisk smag.
Herudover har denne salat med rødkål også ingredienser som valnødder, hvilket sammenholdt med æblerne giver en dejlig tekstur, idet de bidrager med noget sprødhed i din salat. Alle ingredienserne giver derudover et super smukt udtryk, idet farvespillet er fantastisk.
Med denne opskrift får du også en nem og frisk rødkålssalat, som er rigtig hurtig at lave. Vælger du at bruge denne opskrift, får du en rå rødkålssalat, som helt sikkert vil blive et hit hos de fleste.
Denne rødkålssalat er en fantastisk salat, fordi den kan bruges til utroligt meget! Personligt synes vi, at den bidrager med et frisk pust, fordi det ikke er så tung som den traditionelle rødkålssalat.
Denne salat kan spises til det meste! Herhjemme får vi særligt rødkålssalat til flæskesteg og frikadeller. Vi kan dog også sagtens forestille os, at rødkålssalaten vil gå perfekt til and.
Rødkålssalat med appelsin er et hit, fordi appelsinen bidrager med sødme og syre, hvilket går rigtig godt sammen med den sprøde rødkål. Dette giver sammenholdt en dejlig friskhed.
Dressing til rødkålssalat kan nemt laves før og kan også sagtens bruges til andre salater.
Valnødden i salaten bidrager med en dejlig sprødhed. Er du ikke til valnødder, kan du også sagtens bruge andre nødder som f.eks. mandler.
Ofte stillede spørgsmål
Kan salaten laves dagen før?
Salaten kan godt laves dagen før, men salaten falder lidt sammen og mister sprødhed.
Kan man udskifte rødkålen med en anden kål?
Hvis du ikke er så meget til rødkål, kan du godt bruge en anden kål som f.eks. spidskål.
Del opskriften med nogen du holder af
Mads Lunde - Professionel kok
Mads er professionel kok, med stor passion for mad! Når han ikke står i køkkenet på Ny Hattenæs i Silkeborg, udvikler han retter og opskrifter her til Gastry og giver gerne et par kokketips med på vejen.
Gå på opdagelse her på siden og se alle de spændende opskrifter Mads har lavet, eller klik på Instagram-ikonet for at gå til Mads' egen IG-profil for at følge med.
Efterlad en kommentar