Cremet pasta med kylling og spinat

Denne opskrift på pasta med kylling og spinat, er en af vores bedste pastaretter med fløde. Opskriften er cremet, nem at lave og så smager den helt fantastisk.

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

4,75 fra 47 bedømmelser

Kanel kage

Ingredienser
 

  • 400 g Spaghetti (evt. fuldkorn)
  • 600 g Kyllingebryst
  • 250 g Frisk spinat
  • 350 ml Fløde
  • 50 g Parmesan
  • 2 fed hvidløg
  • ½ citron
  • 1 spsk Smør
  • salt og peber

Anretning

  • friskkværnet peber (Kan undlades)
  • Parmesan (Kan undlades)
  • Frisk rucola (Kan undlades)

Kokkens tips

Tilberedning
 

Forberedelse

  • Sæt en gryde med vand til at koge.
  • Skyld spinatbladene, skræl skallen af citronen og gem den, pres saften ud og gem til senere.
    2 fed hvidløg, ½ citron, 250 g Frisk spinat
  • Hak hvidløg fint, skær kylling i små stykker og krydr med lidt salt og peber.
    salt og peber, 600 g Kyllingebryst
  • Tilsæt spaghetti til det kogende vand og følg kogeanvisningen på pakken.
    400 g Spaghetti

Kylling og flødesovs

  • Sæt en stor gryde over på mellem-høj varme, tilsæt smør og hvidløg, svits hvidløget af.
    1 spsk Smør, 2 fed hvidløg
  • Tilsæt kylling til gryden og steg til det er gennemstegt.
    600 g Kyllingebryst
  • Tilsæt spinat, fløde, citronskal, citronsaft og parmesan til gryden, rør rundt og lad retten simre cirka 5 minutter.
    250 g Frisk spinat, 350 ml Fløde, 50 g Parmesan, ½ citron
  • Smag til med salt og peber.
    salt og peber

Anretning

  • Hæld vandet fra spaghettien når den er klar.
    400 g Spaghetti
  • Tilsæt flødesovsen til den kogte spaghetti og rør det hele godt sammen. Tag evt. gryden tilbage over varmen hvis flødesovsen skal være lidt tykkere.
  • Anret pastaretten i en tallerken, tilsæt lidt revet parmesan på toppen, evt. lidt friskkværnet peber og/eller frisk rucola.
    friskkværnet peber, Parmesan, Frisk rucola

Bedøm opskriften

Tryk på stjernerne for at give din bedømmelse

Kokkens tips

4,75 from 47 votes (39 ratings without comment)

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsbedømmelse




9 svar til “Pasta med kylling og spinat – Cremet pastaret”

  1. Poul Avatar
    Poul

    3 stars
    Der er for meget fløde og kylling. retten kan med fordel forberedes med mindre fløde og flere grøntsager og mindre kød.

  2. ole Avatar
    ole

    3 stars
    Vildt lækkert, smagen har på fortrinligtvis fortryllet mine smagsløg:)

  3. Dan Avatar
    Dan

    Med den rette balance mellem fløde og citron/citronskal sidder smagen lige i skabet. Parmesanen giver prikken over i’et.
    Hvis der tilføjes lidt bacon som topping tror jeg englene begynder at synge.

    Og så er den nem!

  4. Karen Margrethe Najbjerg Avatar
    Karen Margrethe Najbjerg

    5 stars
    Lavede det med frossen spinat , smager skønt

  5. Peter Staub Avatar
    Peter Staub

    5 stars
    .

  6. Åse jensen Avatar
    Åse jensen

    5 stars
    Jeg har lavet retten flere gange 👍også til gæster og alle synes det smager rigtig godt 😋😋

  7. Claus Avatar
    Claus

    5 stars
    Super lækker pastaret , virkelig god smag . Nem og lave.

  8. Per Nielsen Avatar
    Per Nielsen

    5 stars
    Lækker opskrift. Erstattede parmesanost med
    En rest gorgonzola. Det virkede perfekt.

  9. Miriam Høj Avatar
    Miriam Høj

    5 stars
    Skøn ret! Nem at lave. Lækker 👌

Katharina - Beetroot Bakery

Katharina - Beetroot Bakery

Katharina står bag Beetroot Bakery - En vegetarisk madblog med fokus på nem, sund og vegetarisk hverdagsmad. På bloggen deler hun ud af sine velsmagende og vegetariske retter, med målet om at gøre vegetarisk mad sjovt, spændende og nemt!