Cremet pasta med kylling og spinat
Ingredienser
- 400 g Spaghetti (evt. fuldkorn)
- 600 g Kyllingebryst
- 250 g Frisk spinat
- 350 ml Fløde
- 50 g Parmesan
- 2 fed hvidløg
- ½ citron
- 1 spsk Smør
- salt og peber
Anretning
- friskkværnet peber (Kan undlades)
- Parmesan (Kan undlades)
- Frisk rucola (Kan undlades)
Kokkens tips
Tilberedning
Forberedelse
- Sæt en gryde med vand til at koge.
- Skyld spinatbladene, skræl skallen af citronen og gem den, pres saften ud og gem til senere.2 fed hvidløg, ½ citron, 250 g Frisk spinat
- Hak hvidløg fint, skær kylling i små stykker og krydr med lidt salt og peber.salt og peber, 600 g Kyllingebryst
- Tilsæt spaghetti til det kogende vand og følg kogeanvisningen på pakken.400 g Spaghetti
Kylling og flødesovs
- Sæt en stor gryde over på mellem-høj varme, tilsæt smør og hvidløg, svits hvidløget af.1 spsk Smør, 2 fed hvidløg
- Tilsæt kylling til gryden og steg til det er gennemstegt.600 g Kyllingebryst
- Tilsæt spinat, fløde, citronskal, citronsaft og parmesan til gryden, rør rundt og lad retten simre cirka 5 minutter.250 g Frisk spinat, 350 ml Fløde, 50 g Parmesan, ½ citron
- Smag til med salt og peber.salt og peber
Anretning
- Hæld vandet fra spaghettien når den er klar.400 g Spaghetti
- Tilsæt flødesovsen til den kogte spaghetti og rør det hele godt sammen. Tag evt. gryden tilbage over varmen hvis flødesovsen skal være lidt tykkere.
- Anret pastaretten i en tallerken, tilsæt lidt revet parmesan på toppen, evt. lidt friskkværnet peber og/eller frisk rucola.friskkværnet peber, Parmesan, Frisk rucola
Bedøm opskriften
Tryk på stjernerne for at give din bedømmelse
Kokkens tips
9 svar til “Pasta med kylling og spinat – Cremet pastaret”
-
Der er for meget fløde og kylling. retten kan med fordel forberedes med mindre fløde og flere grøntsager og mindre kød. -
Vildt lækkert, smagen har på fortrinligtvis fortryllet mine smagsløg:) -
Med den rette balance mellem fløde og citron/citronskal sidder smagen lige i skabet. Parmesanen giver prikken over i’et.
Hvis der tilføjes lidt bacon som topping tror jeg englene begynder at synge.Og så er den nem!
-
Lavede det med frossen spinat , smager skønt -
. -
Jeg har lavet retten flere gange 👍også til gæster og alle synes det smager rigtig godt 😋😋 -
Super lækker pastaret , virkelig god smag . Nem og lave. -
Lækker opskrift. Erstattede parmesanost med
En rest gorgonzola. Det virkede perfekt. -
Skøn ret! Nem at lave. Lækker 👌
Efterlad en kommentar