Brownie

De lækreste fudgy brownies, her får du en hjemmelavet brownie med chokolade som bare smager helt fantastisk

Tilb. tid 20 minutter
Bagetid 40 minutter
Samlet tid 1 time

4,60 fra 5 bedømmelser

Kanel kage

Ingredienser
 

  • 500 g Smør
  • 375 g Mørk chokolade (hakket eller knapper)
  • 750 g Sukker
  • 225 g Mel
  • 6 Æg
  • 3 tsk Vaniljesukker
  • 1 knsp Salt
  • 100 g valnødder (kan evt. undlades)

Kokkens tips

  • Kagen kan med fordel fryses ned. Her er holdbarheden ca. 1-2 måneder. 
  • Vær obs. på ikke at skære for store stykker, da det er en tung kage. 
  • Kagen er perfekt med friske bær og is som tilbehør.  
  • Gang opskriften med 1,5 så passer den til en Gastro bakke 

Tilberedning
 

  • Smelt smørret i en gryde.
    500 g Smør
  • Imens piskes æg, sukker og vaniljesukker luftigt.
    750 g Sukker, 6 Æg, 3 tsk Vaniljesukker
  • Kom chokoladen ned til det smeltede smør og rør rundt til det er helt smeltet.
    500 g Smør, 375 g Mørk chokolade
  • Vend æggeblandingen sammen med mel og salt til der ikke er mel klumper i.
    225 g Mel, 6 Æg, 1 knsp Salt
  • Vend chokoladen og smørret sammen med resten af dejen over nogle gange.
    500 g Smør, 375 g Mørk chokolade
  • Hak valnødderne groft.
    100 g valnødder
  • Vend nu valnødder i.
  • Kom browniedejen i en smurt bradepande med bagepapir (39cm x27cm).
  • Kom bradepanden i en forvarmet ovn på 175° varmluft i ca. 40 min.
  • Køl kagen ned efter bagning og kom den i køleskabet.
  • Skær kagen ud i passende stykker.

Bedøm opskriften

Tryk på stjernerne for at give din bedømmelse

Kokkens tips

  • Kagen kan med fordel fryses ned. Her er holdbarheden ca. 1-2 måneder. 
  • Vær obs. på ikke at skære for store stykker, da det er en tung kage. 
  • Kagen er perfekt med friske bær og is som tilbehør.  
  • Gang opskriften med 1,5 så passer den til en Gastro bakke 

4,60 from 5 votes (5 ratings without comment)

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsbedømmelse