Brownie
De lækreste fudgy brownies, her får du en hjemmelavet brownie med chokolade som bare smager helt fantastisk

Ingredienser
- 500 g Smør
- 375 g Mørk chokolade (hakket eller knapper)
- 750 g Sukker
- 225 g Mel
- 6 Æg
- 3 tsk Vaniljesukker
- 1 knsp Salt
- 100 g valnødder (kan evt. undlades)
Kokkens tips
- Kagen kan med fordel fryses ned. Her er holdbarheden ca. 1-2 måneder.
- Vær obs. på ikke at skære for store stykker, da det er en tung kage.
- Kagen er perfekt med friske bær og is som tilbehør.
- Gang opskriften med 1,5 så passer den til en Gastro bakke
Tilberedning
- Smelt smørret i en gryde.500 g Smør
- Imens piskes æg, sukker og vaniljesukker luftigt.750 g Sukker, 6 Æg, 3 tsk Vaniljesukker
- Kom chokoladen ned til det smeltede smør og rør rundt til det er helt smeltet.500 g Smør, 375 g Mørk chokolade
- Vend æggeblandingen sammen med mel og salt til der ikke er mel klumper i.225 g Mel, 6 Æg, 1 knsp Salt
- Vend chokoladen og smørret sammen med resten af dejen over nogle gange.500 g Smør, 375 g Mørk chokolade
- Hak valnødderne groft.100 g valnødder
- Vend nu valnødder i.
- Kom browniedejen i en smurt bradepande med bagepapir (39cm x27cm).
- Kom bradepanden i en forvarmet ovn på 175° varmluft i ca. 40 min.
- Køl kagen ned efter bagning og kom den i køleskabet.
- Skær kagen ud i passende stykker.
Bedøm opskriften
Tryk på stjernerne for at give din bedømmelse
Kokkens tips
- Kagen kan med fordel fryses ned. Her er holdbarheden ca. 1-2 måneder.
- Vær obs. på ikke at skære for store stykker, da det er en tung kage.
- Kagen er perfekt med friske bær og is som tilbehør.
- Gang opskriften med 1,5 så passer den til en Gastro bakke
Efterlad en kommentar