Hybenrosesirup

Lækker sirup lavet af hybenroseblade.

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 day 15 minutter
Samlet tid 1 day 25 minutter

5 fra 1 bedømmelse

Kanel kage

Ingredienser
 

  • 5 dl sukker
  • 5 dl vand
  • 5 dl hybenroseblade (Bladene skal være presset godt ned i decilitermålet.)
  • 1 citron (skal og saft)
  • 0.5 vaniljestænger

Kokkens tips

Siruppen kan også laves uden vanilje og citron, hvis du ønsker en mere ren hybenrosesmag. 

Tilberedning
 

  • Kom vand og sukker i en gryde.
    5 dl sukker, 5 dl vand
  • Lad det koge i cirka 5 til 10 minutter.
  • Kom vaniljestang, hybenrosenblade, skal og saft fra citronen i et patentglas.
    5 dl hybenroseblade, 1 citron, 0.5 vaniljestænger
  • Hæld sukkervandet i patentglasset, og rør rundt.
  • Lad det køle af, inden låget lukkes, og sæt det på køl til dagen efter (eller evt. længere tid).
  • Sigt indholdet igennem et fint klæde, og kom det på en flaske, som er helt ren. Brug evt. Atamon til at rense flasken før brug.

Bedøm opskriften

Tryk på stjernerne for at give din bedømmelse

Kokkens tips

Siruppen kan også laves uden vanilje og citron, hvis du ønsker en mere ren hybenrosesmag. 

5 from 1 vote

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsbedømmelse




Ét svar til “Hybenrosesirup”

  1. Sara Dahl Avatar
    Sara Dahl

    5 stars
    Overraskende nemt at lave!