Ris/ros eller har du lavet opskriften?Vi ville blive enormt glade hvis du efterlod en kommentar med hvad du synes!
Anvendelsesmuligheder med pisket smør
Pisket smør kan bruges næsten alle de steder, hvor du ville bruge normal smør som tilbehør. Det er lige med til at pifte retten op, og give det et restaurant lignende udtryk. Når du pisker smørret, får du en super luftig og let smør, som er nem at smøre ud og som smager fantastisk på f.eks. brød.
Pisket smør er en form for rørt smør, hvor du udnytter smørrets egenskab til at binde luften og blive let. Når du vælger at piske dit smør, får du også en større volumen. Herudover har du mulighed for at variere din piskede smør, ved at bruge forskellige tørret krydderurter, som passer til den ret det skal serveres til.
Vil du gerne gå mere italiensk til værks eller ønsker du endnu mere smæk på smagen, kan du også kombinere pisket smør med en gremolata. Uanset om du vælger tørret krydderurter eller gremolata kan det både vendes i eller drysses ovenpå.
Pisket smør består af smør, kærnemælk og flagesalt. Kærnemælken er med til at give et syrligt knæk til smørret, som smager helt fantastisk på brød. Særligt passer syren perfekt til en godt surdejsbrød.
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er pisket smør?
Pisket smør er en form for rørt smør med kærnemælk, som gør smørret luftigt og mere volumiøst. Perfekt til at imponere gæsterne, med en virkelig nem og simpelt detalje til middagen.
Del opskriften med nogen du holder af
Mads Lunde - Professionel kok
Mads er professionel kok, med stor passion for mad! Når han ikke står i køkkenet på Ny Hattenæs i Silkeborg, udvikler han retter og opskrifter her til Gastry og giver gerne et par kokketips med på vejen.
Gå på opdagelse her på siden og se alle de spændende opskrifter Mads har lavet, eller klik på Instagram-ikonet for at gå til Mads' egen IG-profil for at følge med.
Efterlad en kommentar