Ris/ros eller har du lavet opskriften?Vi ville blive enormt glade hvis du efterlod en kommentar med hvad du synes!
Klassiske flødekartofler med et lille twist
Hemmeligheden bag succesen med denne opskrift er, at vi tilsætter bacon og timian. Dette giver en god umami smag med et strejf af urter. Herudover går den saltede bacon godt til den tykke, cremede sovs.
Baconen er også med til at give en god konsistens, fordi det også giver en mundfølelse, hvor der er lidt at tygge på. Med denne opskrift får du altså klassiske flødekartofler, men med et lille lækkert twist som dine gæster helt sikkert vil nyde.
Hvis du ikke er til flødekartofler med bacon, kan du undlade bacon, og så har du faktisk helt klassiske flødekartofler.
Tilbehør til flødekartofler med bacon
Denne opskrift kan du servere med en masse forskelligt tilbehør. Flødekartoflerne med bacon og timian kan bruges til nøjagtig det samme tilbehør som de klassiske flødekartofler.
Vi elsker at servere flødekartoflerne med en flæskesteg og en lækker salat til. Det er helt sikkert en klassiker! Ellers kan du faktisk servere disse flødekartofler til det meste slags kød.
Vi nyder ofte en god salat til, fordi det letter måltidet lidt. Når du serverer flødekartofler med bacon er en frisk salat super lækkert. Om efteråret og vinteren er en lækker grønkålssalat super dejlig til.
Del opskriften med nogen du holder af
Mads Lunde - Professionel kok
Mads er professionel kok, med stor passion for mad! Når han ikke står i køkkenet på Ny Hattenæs i Silkeborg, udvikler han retter og opskrifter her til Gastry og giver gerne et par kokketips med på vejen.
Gå på opdagelse her på siden og se alle de spændende opskrifter Mads har lavet, eller klik på Instagram-ikonet for at gå til Mads' egen IG-profil for at følge med.
Efterlad en kommentar